Friskfanget fisk & lokale specialiteter 

Fisken fra Thorupstrand er noget ganske særligt. Det kystnære fiskeri sikrer, at fisken aldrig er lang tid undervejs. Fisken bliver bogstavelig talt fragtet direkte fra kutterne ind i vores køledisk, hvilket giver et fantastisk produkt i smag og konsistens. Udvalget afhænger af dagens fangst.

Lokale specialiteter 

På hylderne finder du de lækreste lokale varer. Snup en pakke smør med fra Ryaa Mejeri, en flaske Havtornsnaps til frokosten eller spis en øko-is fra Thy mens du kigger ud over havet. Læs om vores lokale leverandører herunder.

Mød vores leverandører

Nordisk Brænderi’s premium spirits har vundet enormt mange  internationale priser. Derfor har vi naturligvis også et udpluk af de exceptionelle gin, snapse og vodka varianter, som Anders Bilgram destillerer i Hjortdal, ikke engang 20 km herfra.

Hele sommeren kan du nyde de lækre vaffelis fra Ryå hos os. Derudover finder du på køl, også deres prisvindende smør med sydesalt fra Læsø. Et fantastisk produkt der fremstilles på samme måde i dag, som for 100 år siden.

Læsø Tang kom ind i vores butik, fordi én af vores ansatte er fra Læsø, og har et blødende hjerte for den fine ø. Så selvom det ikke er ultralokalt, så har vi med stolthed både pesto, sennep, salt og tørret tang på hylderne.

Vi sælger alle Tranum Mølle Destilleris gin og snapse. I det lille destilleri, kun små 20 min. kørsel herfra, kreerer Ulrik Schade sine gins ud fra dogmet ”less is more” og snapsene er lavet uden alt for meget sødme, og på udsøgte råvarer.

Vi er glade for is her på stranden, og vi er glade for økologi. Så derfor har Thy Øko-is også en fast plads i vores fryser. Vi er særligt henrykte over deres sorbetis, som vi har i flere varianter, sammen med et par af deres flødeis også.

De dygtige saltmagere fra Blokhus har til tider helt op til 100 forskellige varianter af deres fine urtesalte. Vores udvalg her på hylderne skifter derfor også løbende, alt efter hvilke varianter vi synes passer allerbedst til vores fisk.

Åbningstider

Sæsonlukket

 

Vi slår dørene op igen d. 24. marts 2023.

 

Vi glæder os til at se Jer!

 

KH Janni, Janet og Co.

 

 

 

Kontakt os

TELEFON
(+45) 50 46 90 81

(OBS: Skriv en mail udenfor sæsonen, vi tager ikke telefonen)

ADRESSE
Thorupstrandvej 329
9690 Fjerritslev

SMILEY RAPPORT
Find den her