Skånsomt fanget fisk & lokale specialiteter

Hos os finder du udelukkende skånsomt fanget fisk – på menuen såvel som i disken.Fisken fra Thorupstrand er noget ganske særligt. Det kystnære fiskeri sikrer, at fisken aldrig er lang tid undervejs. Fisken bliver bogstavelig talt fragtet direkte fra kutterne ind i vores køledisk, hvilket sikrer et enestående produkt. Udvalget afhænger af dagens fangst. Vi får så meget fisk som muligt fra Thorupstrand, og resten køber vi fra andre kystnære kuttere langs vestkysten.

Janni_Kunde02.jpg

Smagen af lige her

I vores lille butik finder du et dejligt udvalg af lokale varer. Vi vælger det vi bedst kan lide og fra leverandører som har hjertet på rette sted. 

Mød vores leverandører

Nordisk Brænderi
Et lille brænderi med internationale priser under bæltet. Anders Bilgram og hans lille hold skaber store smage i Hjortdal. Hvis du er til det “urtede”, så er Nordisk Brænderi noget for dig. 

Ryaa Mejeri
Et mejeri i særklasse; gamle dyder og tradionrig, fuldfed smag. Vi elsker det! Lindhart og hans familie holder fast i hvad der virker, gør som “vi altid har gjort” og leverer topkvalitet i alt de gør.

Læsø Tang
Super nørdet og super passioneret! Rie går rundt i vaders og plukker den tang du finder hos os. Et moderne produkt i fuld pagt med naturen og klimaet. What’s not to like?!

Tranum Mølle Destilleri
I et lille destilleri, i en gammel mølle skabes der “no bull-shit-spiritus”. Ulrik Schade er manden bag. Han destillerer ud fra dogmet ”less is more” og får gang på gang kreeret klassiske smage med fine små twists.

Vildis
Hold nu fast; håndlavede sodavandsis lavet på økologiske bær fra Thy. Uomtvisteligt de bedste sodavandsis duhar smagt. Rasmus og Alex er bagmændende og fuldstændig vilde og kompromisløse!

Blokhus Salt
To dygtige saltmagere fra Blokhus skaber de lækreste håndlavede urtesalte. Et lille produktionsapparat med et stort hjerte til gastronomi. Find de bedste salte til fisk i vores butik.