Kvinderne bag

Vi hedder Janni og Janet. Det er os der forpagter og driver Thorupstrand Fiskehus sammen. Vi er gode veninder, så som blev kollegaer og nu i fælleskab forpagter fiskehuset. Vi elsker god mad og gæster, selvom det lidt er en kliché, så er det i sandhed dét som driver værket. Vi er kompromisløse omkring kvalitet og skånsomt fanget fisk. Vi er så stolte af vores sted og de vilde råvarer vi arbejder med hver dag.

Skaermbillede-2024-05-31-kl.-12.41.37.png

Lidt mere om os

Janni Olesen

DEN ENE FORPAGTER

Smiler og taler rigtig meget, i forhold til, at hun er vaskeægte nordjyde. Kan kendes på den karakteristiske næse og de hurtige skridt.
Meget entusiastisk omkring skånsomt fanget fisk og kampen for højere madkvalitet i Danmark!
Oftest at finde bag disken. (Lige undtagen sommeren 2024, da hun er på barsel)

Janet Anisimow

DEN ANDEN FORPAGTER

Kvinden der styrer køkkenet. Kvart Russer. Mental coach i FIF Håndbold. Lige dele effektiv og grinende. Friture-skills fra en anden verden. Lokalpatriot udover det sædvanlige. Uddannet pædagog, bor i Fjerritslev og et helt igennem optimistisk menneske.

Anni Pedersen

KONCERTARRANGØR, KØKKENHELT OG FISKESKÆRER

Anni rummer mange talenter, hvilket kommer til syne i hendes meget brede titel. Anni er et organisatorisk geni, som stabler fantastiske koncerter på benene alt imens hun også lige sørger for at få fileteret en masse fisk med den ene hånd, mens hun sætter fish & chips over med den anden. Med andre ord:

En imponerende kvinde!

Lene Glerup

HENDE DU ER SÅ HELDIG OFTEST AT MØDE

Du møder oftest Lene bag disken i butikken. Humøret er højt og hjerteligheden er til at mærke! Lene sørger for du altid går fra Fiskehuset, med god vejledning og at du får et smil med på vejen. Lene bor i Thorupstrand med sin søde mand, Tom. Aka. “ufrivillig handyman”. Vi er heldige at have begge to, mere eller mindre frivilligt, på holdet.

Kutterne og fiskerne

Thorupstrand er det største sted i Nordeuropa, hvor fiskekutterne trækkes direkte op på stranden. Alle faciliteterne administreres i fællesskab gennem den lokale fiskeriforening, og fiskerne har et laug, hvorigennem de også forvalter deres fælles fiskekvoter. Bådene er særligt udformede, så de kan holde til at besejle brændingen og komme ind og ud på den åbne strand. Læs meget mere på: www.thorupstrandfisk.dk
Hvis du vil vide mere om hvordan bådene er bygget, kan du besøge Han Herred Havbåde i Slettestrand ca. 20 km. fra Thorupstrand. For yderligere information besøg www.havbaade.dk